Home » , , , » Jatuh cinta pada seseorang dengan melihat pakaian

Jatuh cinta pada seseorang dengan melihat pakaian

Written By puterablog1malaysia on Monday | 9:46 AM

Salam semua...Udah lame ye admin xpost entry sendiri..he3x..Admin malas la nak cerita semua benda kat cni.admin xminat nak bercerita panjang2x tapi admin susah nak post entry yang pendek2x.he3x.Malam ni admin nak share pasai pakaian kat semua pelawat2x admin ye.Ok apa y admin nak share pasal pakaian ni adalah mengenai pakaian wanita y admin minat & sesuai dengan semua penampilan di mata admin.Dalam tidak sedar jugak kita jugak boleh jatuh cinta pada seseorang dengan melihat pakaian y dia pakai..Yeps betul.Perkara ni selalu berlaku tetapi xramai y meluahkan pakaian yang mcm mne lelaki minat bila seorang perempuan memakainya terutamanya teman wanita.Pada admin, admin suka wanita yang pakai simple2x jew..xTerlalu seksi & xterlalu formal sangat..Kat bawah ni jenis2x pakaian y admin minat bila seorang perempuan  memakainya.Admin xdapat postkan semua gambar kerana line tenet y slow & cukupla admin bagi gambaran sedikit kepada semua.Tapi sebelum 2 apa y admin tunjukan ni bukan bermakna admin berfikiran y low standard & apa y admin buat ni adalah dari admin sendri, jadi diri admin sendri.xperlu nak menyamar jadi diri orang lain walaupun kebnyakan y admin post dlam blog ni kebnyaknyan tentang agama..ok la...mari kita lihat pakaian di bawah y sesuai & sedikit pembetulan dari admin


style ni paling admin suka
style  ni jugk paling admin suka
ni pun sama admin suka



hanya pada baju & skirt 2 sangat2 admin xsokong

yang ini boleh admin terima cuma seluar dia 2 cari y lebh kemas, xberseni sangat mcm 2.

ni lebh kepada baju & seluar 2 admin xminat jenis y nampak koyak mcm 2 walaupun fesyen admin xsuka r.xperlu la nak ikot trend2x serabot bagai.


ni pun paling admin suka :D

pict ni admin hnya ingin berminat pada baju dia sje.sbenarnya admin xminat tengok perempuan y pakai seluar pendek n skirt pendek..

ha...pict di atas ni la kebnyakanya admin suka bila melihat penampilan gegirl2x dluar..ok bagi y bertudung pulak admin xsempat nak upload.connection internet sngat menguji kesabarn.pict ini pun sudah berpa pusingan admin upload.he3x.insyakallah bila connection stabil & indah untuk di pergunakan admin akan sambung topik ni.pastikan ye ini bukanla pengakhiranya lagi sbb ada lagi pict2 y admin lihat sesuai & suka admin pada penampilanya, akan admin kongsikan di dalam ni.

to be continue


Recommend on Google