Home » , , , , , , » Latest Abu

Latest Abu

Written By puterablog1malaysia on Wednesday | 9:10 AM

Aii guys...mlam ni aku sngat bosan2!! tahap dewa dewi..My din hilekk..i'm sorry mem..pleaseee..u itu aku cube share dengan korang & my dincyg gaya2 abu y terbaru..hehe...abu my cat..kat bawak ni ada pict2 abu y terbaru..so korang la boleh coment tntang dia ni kalaw mahu...


Abu ni Bukan filling lagi klaw tido kat tangga.Ni port dia pagi2...malam berjaga


haissss..tengok la muka dia.kikiki..comey x abu dinda, xmawu pelok kew??


korang tengok abu dengan belang mcm mne..dah ok cket tapi korang jgn tengok kat citu jew..tngok kat pict bawah ni..

korang tengok 2, makan berasingan & jauh2 lagi 2..ish4x..ada jew part2 y xkena.


Ni haa...dah lepas makan mcm ni la keadaan dia..dok senyap jew..perot dah kenyang..


post2 cket muka 2...nak snap comey2 lagi..senyum langsung xmawu


wa...ni gaya post mcm bersantai tepi pantai kan..apa pon xboleh!!!


hahaha...ni tuan abu...msa ni abu xreti dok diam..dia nak kuar.xsabaq2x..mybe nak pe dating...ho3



video kat bawah ni plak.time aku blek petang dengo moto aku.Apa ge tergedek2 la datang mawu ajak bermain.

video


2 Rakyat Bersuara:

  1. alololo comel ye!! hehe. muke grg je tp manje!! hehe

    ReplyDelete
  2. hahahaha..tahu xpe..manjanya akan bertmbah bila time perot dia kosng...time perot dia penoh..hampeh.

    ReplyDelete

Recommend on Google