Home » » Pak Musang Tekel Ayam Betina

Pak Musang Tekel Ayam Betina

Written By puterablog1malaysia on Sunday | 7:35 AM

aii...rsanya ni baru pertama kali aku post kat blog aku.malem y mmbosankan.mawu jalan2 dah malem,mawu pe melepak jugk malem,xelok, tngok tv,sma je petak tv 2 xberubah apa2 pon,xberubah jdi bulat apth lagi lonjong ,mawu dengar burung berkicawan xda, dengar suara ayam betina dikejar pak musang ada la..dah la xmerdu suara ayam betina 2..huu..lari pulak xlaju..senang betul pak musang tekel buat candlelight dinner..aku xthu nak post artikel apa mlam ni sbenarnya, so aku nak berkongsi dengan korang semua dengn 1 lagu y aku layan dari zamn cikadok smpai la sekrang.kumpulan spring-sejiwa..




Pada irama ku berpesan
Lagu ini ditujukan
Padanya yang Tersayang

Kasihku kau pernah dipersia
Lalu kubawa cintaku
Sebagai penawarnya
Biar lukamu masih terasa

Sesaat engkau tidak ku temu
Bulan seakan pilu
Tiada dapat beradu

Begitu jika engkau membisu
Badai jauh dilautan
Tiada ketepian
Sebegitu cintaku padamu

Usahlah cinta dibawa bersama
Ditenggelami mentari di timur
Gelap gelita tiada bercahaya
Ku tiada berdaya

Inginku selalu di sampingmu
Tiap waktu siang melambai malam
Bagaikan senja denyutan cinta kita
Penyambung hadirnya

Akan ku bina istana bahagia
Menjadi lambang kasih berpanjangan
Hentikan airmata pedih kenangan
Yang mencakar perasaan
Mekarlah bunga cinta
Seharum wangi kemboja
Mekarlah bunga cinta
Di taman kita sejiwa



2 Rakyat Bersuara:

Recommend on Google