Home » » Apa Pon Xboleh

Apa Pon Xboleh

Written By puterablog1malaysia on Friday | 7:46 AM

Selamat malam kepada pengunjung blog aku..terima kasih sekali lagi kerana sudi menjenguk & bce artikel2 di blog ni.

Ari ni apa yang dah jdi dalam hidup aku, aku share dekt korang...tadi msa pkol 3.40petng ada benda jdi wo kat tempat aku.pehh...hampr2 beb nak mkan nyawa aku dek kerna benda 2..nasib aku baik ari ni, klaw xbaik ke bulan sabit la jawapnya..Apa y orang2 kat tempt aku ni nampk, diorang kata 2 puting beliung...aku xbpe perasn sngat sebb msa 2 aku kat dlam kedai abg aku..dok ngadap comptr r per lagi..msa aku best2 edit video 3orang budak berlari msok kedai aku..heran beb skjap xpasl2 lari msok kedai..lepas 2 budak2 ni habaq puting beliung..aku rileks je la dok kat dlam kedai kan..lepas je benda 2 lalu kat kedai aku..budk2 ni pakat rioh kat luaq & tunjuk2 kat bumbung kedai aku ni...aku tengok r apa y diorang tunjuk2 2..huh...xpasai2 bumbung kedai aku tercabot2.fusing2 kepala jugk aku.tpi xpe la benda nak jadi..lepas aku tngok kat luaq aku msok dlam kedai aku persan kat shiling dlam kedai aku..ayottt!!! nasb baik wo..klaw korang nak tahu korang tengok pict kat bawah ni apa y baik nasib aku ari ni ... korang tengok!!!
2 korang tngok kat petak merah 2 & korang tengok petak putih 2..klaw korang nak tahu benda apa dlam petak merah 2 korang tngok kat pict bawah ni, y petak putih 2 tempat aku duduk..


2 liht 2..nasib guwe baik kan ari ni..nasib baik la xjtuh terus dekt tmpat aku duduk 2 kan..klaw tidak..tetttttttttttttttttttttt..huhhhh...xsempt mawu berumah tngga..puting beliung 2 merosakn 3 biji kedai termsukla kedai abg aku..nasib 2 biji lagi kedai 2 kat pict bawah ni

kedai ni xda orang..xpe la kan..xmeragot nywa but kedai aku 2 hampir2...selepas daripada 2, xberhenti pegawai datang cek kedai abg aku..naik bosan plak aku nak menjawabnya..xthu r diorang tanggung ke tidak kerosakan ni.aku rasa diorang tanggong sbb ni kedai felda, siap datang ambik gambaq lagi...lepas ni insyakallah, aku akan ceritakan apa kesudahan & penyelesaian atas apa y terjadi..so sekrang korang bce plak entry kat bawah ni..

korang ada bce x entry aku y malam tdi..klaw xbce lagi, korang nak bce klik aje kat cni DI ANGIN MALAM

Aku ada ceritakan nak carikan kucing u adik aku kan.ahaaaa...ari ni dah dpat kucing y jadi penganti mafia..kucing ni adik aku sendiri y ambik kat umah kawn dia.hek4x.bukan main suka lagi...dia ambik 2 eko..1 lagi bagi kat abg aku & akak ipar aku, 1 lagi dia letak umah mak ayah aku..dia nak jaga..he3x..korang tengok je la kat pict bawah ni apa reaksi kucing kesayangn aku, ABU bila ada binatang baru masok kawsn dia....

. bukan main ex lagi anak kucing 2 kan..korang tengok kucing aku abu..

huuu...steady je abu aku..anak kucing 2 bukan lawan dia sbnrnya...

huhuhuhu..ni nak kasi panas line jew..klaw abu nak sesah anak kucing ni dari awal lagi dia dah buat..ni acah2 jew...klaw tidak..memng ICU la ko anak kucing .. dan dan dan pict di bawah ni pula sapa ya???

haa...ni la NUR AISYAH MARDIANA ABDULLAH.dia la sahabat aku kawan aku wife aku dinda aku & everything semuanya dia..klaw mawu kenal dia cari la kat fb aku ye..buat pengathuan korang dia saudara baru islam kita.awl tahun 2011 dia memelok islam..nte bila tiba masanya aku akan ceritakan kisah aku dengan dia.Apa y pasti,aku sangat2 cintakan dia & syangkan dia..he4x..dinda jgn marah ea...kanda tepek pict dinda dlam blog kanda...sekali sekala..xslahkan..he3x...peace yo!!!! :p

last korang klik ni (O.O)

3 Rakyat Bersuara:

  1. ang cuti ke yeop? duk kampung je manjang.....

    ReplyDelete
  2. abes komer nak teman dok maner??? teman dlam bulan 8 krosos ler..

    ReplyDelete
  3. krosos kawin ka? oreng duk posa ang sibuq duk korsos....

    ReplyDelete

Recommend on Google