Home » , , , , , , , » Bestnya klaw dapt semua ni!!!

Bestnya klaw dapt semua ni!!!

Written By puterablog1malaysia on Monday | 9:05 PM

Aii..assalamualaikum shabat2 aku semua...apa macam hidup korang ari ni.ada maju & ada happy x???? hahahaha...ari ni aku harap korang xlupa ari ni ari apa..aku nak share dengan korang semua cket minat la...korang pernah bercinta kan..Setakat mana korang nak bercinta??? mesti sampai akhir hayat kan...sama la macam aku kalaw korang ada rasa macam 2...Macam2 aku rancang untuk kecapi kebahagian...aku rancang sampai tahap gaban cket la...hahaha2x...salah satunya ialah keperluan umah & perhiasan umah...tdi msa aku cari2 contoh u aku siapkan job packaging design aku, aku terjumpa 1 web mengenai perhiasan rumah & reka bentuk dalam rumah..apa y aku kongsikan ni memng aku suka beb & aku ada cita2 nak buat ni semua u orang y aku sayang & famly aku...hu3x.korang tengok r gambar2 kat bawah ni, xlari r minat korang nak dpatkan mcm ni jugak...



blue white color for living-room chandelier chic design ideas

blue white color for living-room chandelier chic design ideas

chinese modern living room with masculine chrome design

chinese modern living room with masculine chrome design

Chinese living room padded feature wall

Chinese living room padded feature wall

chinese living room with neutral shag rug

chinese living room with neutral shag rug

chinese modern dark color living room design

chinese modern dark color living room design

chinese modern living rooms design

chinese modern living rooms design

Chinese neutral living room design ideas

Chinese neutral living room design ideas

chinese storage furniture living room and light lamps

chinese storage furniture living room and light lamps

classic country living room design inspiration ideas

classic country living room design inspiration ideas

clectic neutral tones for living room design

clectic neutral tones for living room design

living-room with striped wallpaper
living-room with striped wallpaper

living room circular lounge lighting lime green white design
living room circular lounge lighting lime green white design

amacam??? mesti korang kata cantik2 kan, dalam hati korang mesti mawu buat ni semua kan..haha2x...niat korang kena ada usaha sekali k...jom kita tengok sapa dlu y akan dapat ni semua...hahahaha.... maaf andai terkasar bahasa & terlebih kata.harap kita semua dapat apa yang kita inginkan..Jadikan diri sendiri maju & mampu untuk kecapi kebahagian demi orang yang kita sayang...Bagi aku ckupla beri orang yang aku sayang bahagia walaupun hakikatnya diri kita yang derita...cawww....wasalam..

2 Rakyat Bersuara:

Recommend on Google