Home » , , , » Fenin2 ke nuffnang???

Fenin2 ke nuffnang???

Written By puterablog1malaysia on Wednesday | 3:25 AM

Assalamualaikum shabat....kepala otak sekarang melayang-layang..aku tak tahu nak mulakan macam mane cerita aku petang ni..buntu2 & sangat2 buntu..mood kecewa, menyesal, sedih & macam-macam lagi..

Semua ni terjadi sebab 1 perasaan yang ada diri aku untuk seorang gadis bernama Nur Aisyah Mardiana Abdullah.Aku tahu untuk menyintai seseorang
& percayakan seseorang bukanla mudah.Apa yang berlaku dekat aku 2 3 hari bersama Aisyah ni memang susah aku nak lepaskan dia pergi tanpa mendengar dari suara aku sendiri.

Dia pergi bukan bermakna hubungan kami berhenti setakat ini tapi disebabkan dia terpaksa pergi demi kerja dia.Dia bekerja sebagai stewardess Mas.Aku risaukan dia, time kerja mesti dia memikirkan tentang apa yang aku dah buat dekat dia.Aku menyesal sebenarnya menyatakan aku ni masih ragu-ragu lagi dekat dia.

Tadi last aku massage dengan dia..Lepas ni bila plak aku dapat massage dengan dia lagi pun aku tak tahu..Kali ni maybe perjalanan dia berminggu-minggu @ berbulan-bulan..Sebelum ni aku dapat la lepaskan dia pergi walaupun berbulan-bulan tapi time 2 tak ada masalah & bukan dalam masalah tpi sekarang ni buat aku gile cket.Dia pergi time hubungan kami masalah...sape suka beb jadi macam ni..Puas aku explain, dia tetap jugak dengan keputusan dia..walau macam mane pun aku tetap tunggu dia sampai dia balik.Insyakallah bulan 9 ni aku akan berjumpa dengan dia.Aku harap selepas ni dia akan ok & tak marahkan aku lagi & aku pun sekarang ni dah tak ada perasaan ragu-ragu lagi kat dia.Aku harap dia rasa apa yang aku rasa & aku rasa apa yang dia rasa.Kat bawah ni pict aku dengan dia.Pict ni aku buat masa tengah perang besar dengan dia bulan May ari 2.Korang tengok kat pict 2 pun dah ada tarikh.so pandai2la ye..sorry guys kalaw luahan aku ni korang tak faham & ada unsur2 mengarot..






3 Rakyat Bersuara:

Recommend on Google