Home » » Bosanye!! Nak Kawen MasaL La!!

Bosanye!! Nak Kawen MasaL La!!

Written By puterablog1malaysia on Saturday | 8:08 AM

aiii...hehehehehe.. bosanye malam ni..Ada kje tpi malas la buat time tengah fenin2 ni..aduyay..ni dah kurang cket feninya sebelum ni kerap sngat fenin2 kepala ni..Semenjak tukar minyak rambot y baru ni, rasa lega cket...Sebelum ni pkai safi, now pkai sunsilk plak...huuu...

Malam y sngat membosankan ni aku terpkerkan 1 cerita ni..hahaha...nak tahu apa??? tinktink pict bawah ni...hehehehe



KAWEN MASAL!!! hahaha...dah hbes pun ceritnya..Hari khamis kot hbes...Akhir sekali memang best but mcm tergantong cket..Y bestnya Rio sma Sachiko dah nak dapat bby...ha3x.. Y si Ben bila dengo Sachi 2 mengandung 2 terus pengsan! Bego aja..ye la, mna xnya sachiko 2 awek Ben.Diorang xjdi kawen sebb kawin masai la puncanya..ha3x..adedeh xmawu r cerita2 lagi..Nte terbayangkan muka Sachiko @ Agnes Monica y cute 2...ngeh3x..marah dinda guwe..kih2x..jgn marah ye mem..tenyum3x

Apa y xbestnya cerita ni tamat awal sngat sebelom bulan puasa dah tamat.Kalau time bulan puasa dia xtamat lagi pasti best bangat.Pukol 6.30 ptg blek tengok Kawin MasaL.Sedang2 tengok.Waktu berbuka sudah smpai..kih3x......sedar xsedar udah berbuka.ha3x..Now i try tanpa cerita semuanya dihadapi dengan tenang..Ya donk pasti tenang la, masa sekrang tidak terlalu lama klaw kita tidak mengira & melihat waktu..Kata aku, Jalan Terus Aja, Jangan Belok2, Ada Tiang ka kerbaw melintas ka.Terus Aja..Pasti akan terasa kesanya..kihkih2x..

K la 2 aja luahan seorang putera raja u malam ini..Salam Semua & Selamat Berpuasa ..

3 Rakyat Bersuara:

  1. masal ke masai?hhuhu. btw, tataw ape maksudnye tu, apakah?

    ReplyDelete
  2. MASAL..hu3x...tersilap type 2..wakakaka..kawen masai 2 kawen beramai2...hehe3x

    ReplyDelete
  3. ouh, beramai-ramai, haha,,,baru paham

    ReplyDelete

Recommend on Google