Home » » New Blogger Templets

New Blogger Templets

Written By puterablog1malaysia on Wednesday | 12:28 PM

Salam semua kepada geng-geng blogger & pengunjung puterablog1malaysia..Di pagi ini admin nak bagitahu satu yang terbaru yang di update oleh blogger company.Terkejut jugak admin apabila yang baru ni adalah apa yang admin nak buat selepas ni tapi sudah dibuat oleh blogger company, so mudah la keja admin dan jimatkan kepala admin daripada berfikir.Okey la, apa yang admin nak kongsi pagi ni adalah mengenai templets baru blogger.Caranya sangat mudah untuk gunakanya & sangat simple. Dari segi pembuatan tempelts nya agak susah sedikit bagi orang macam admin ni yang bukan dalam bidang web ni.Admin hanya grafik designer so admin tidak ambik kos berkenaan web.Dekat bawah entry ini ada print screen masa admin test guna layouts ni untuk portfolio admin. Korang tengok la & admin dah pilih yang mana admin nak guna untuk portfolio admin.Kalau korang nak tengok percubaan admin boleh klik link dekat DEMO picture bawah ni..Admin hanya cuba, yang akan datang mungkin esok atau lusa admin akan mengemaskini dengan sebetulnya & sebaiknya.Korang lihat & komen la tentang templets baru dari blogger..





Demo PuteraJob




Recommend on Google